Steun

Het gebruik van Westers kwaliteitsbewustzijn in al onze activiteiten vereist creativiteit,
ondernemerschap en samenwerking met partijen die een concrete waarde hebben toegevoegd in de keten van Beheer van de voorraad.

SERVICE ONDERSTEUNING

Het inzetten van Westers kwaliteitsbewustzijn in al onze activiteiten vraagt ​​om creativiteit, ondernemerschap en samenwerking met partijen die een concrete waarde toevoegen in de keten van Supply Management. Prowal International ondersteunt haar klanten op verschillende manieren.

KWALITEITSMANAGEMENT

Eenmaal uitbesteed aan het Verre Oosten draagt ​​Prowal International zorg voor kwaliteit. We leren het management om hun verantwoordelijkheid te nemen en leiderschap te nemen. We verbeteren voortdurend de productie en service. Naast een programma van educatie en zelfverbetering ligt onze focus op Lean Six Sigma.

Lean Six Sigma is een managementconcept dat Lean en Six Sigma combineert en resulteert in de eliminatie van de acht soorten verspilling / muda (geclassificeerd als defecten, overproductie, wachten, niet-gebruikt talent, transport, inventaris, beweging, extra verwerking) en een verbeterd prestatievermogen.

UITBESTEDING PRODUCTIE

Prowal International heeft haar logistieke keten zo ingericht dat het kostenvoordeel van produceren in het Verre Oosten kan oplopen tot 30%. De eisen van onze klanten met betrekking tot kosten, kwaliteit en levertijd worden steeds hoger. Men hecht altijd meer waarde aan time-to-market, flexibiliteit, risico en productontwikkeling. Prowal International neemt u het hele proces uit handen. Voor elk product weten wij een oplossing.

WERELDWIJDE LOGISTIEK

Wij verzorgen uw zeevracht, luchtvracht of wegtransport. Met een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners in meer dan 60 landen biedt Prowal International ook diensten aan op het gebied van fulfilments. We combineren lokale en nationale expertise met een wereldwijd netwerk om een ​​uitstekende logistieke service te garanderen.

ONZE KLANTEN